Aidin och barnen

Sverige ser vi det som en självklarhet att våra barn ska ha någon fast plats att bo på, så är det inte i Thailand. 2010 var det över 1 miljon barn som var föräldralösa där.

Oftast hamnar de på något barnhem, eller dom få som har tur att ha någon släkting som har ekonomi nog att ha möjlighet att låta dom få bo där.

Annars så kan det gå som med Aidin pojken som hade en mamma som inte såg någon annan utväg än att försöka ändra sitt nyfödda barns liv då hon inte såg sig ha några möjligheter att ta hand om och föda honom.Men aidin hade tur han hittades 1/3 2016 nedgrävd i marken  ( Nyfödd ).

Aidin som fick smeknamnet Clay kördes till sjukhuset i Khon Khen där han nu är för läkarvård . Vi jobbar nu för att hjälpa Clay och ge honom chansen att få uppleva kärlek och värme i livet och har skickat vår första hjälpleverans till honom.

Men tyvärr så är inte Clay ensam i sin situation och sen tillkommer alla dessa papperslösa barn vars föräldrar hamnat helt fel i livet och dom som säljs till barnarbete för att familjerna ska ha en chans att överleva.

Vi har bestämt oss att vi inte kan stå på sidan och titta på utan vill bidra med det vi kan och har redan sett vilken förändring lite omtanke och engagemang kan göra. Vi vill att barnen ska få chans att vara barn, lämna gärna ett bidrag och hjälp oss hjälpa dom.

loading...

ÖFK Saman ghoddos sign till clay

Vi vill varna för mycket starka bilder

Se bilder >>

Konto nummer
6850055755
Bank Id 
KRTHTHBK